top of page
IMG_2068.jpg

Martin Simensen

Utdannet Class A PGA Club Professional og har jobbet med golf i snart 30 år.
Martin har undervist alt fra nybegynnere til satsende college-spillere. Martin er sertifisert TPI instruktør og har jobbet med Trackman som verktøy siden de kom på markedet.Martin er tilgjengelig for instruksjon hele vinteren.
Alle leksjonene blir filmet og det sendes en rapport på e-post etter timen.Det for at du skal være sikker på at du får fremgang.
Mob: 412 26 58 69
Eller bruk linken til hans e-post under.
Priser:
50 min: 890,-
3 timer:2490,-
5 timer:3990,-
10 timer:6990,-
 

Skjermbilde 2023-10-29 kl. 21.32.23.png

Johan Tanum

Johan Tanum er en pro med lang erfaring og stor interesse for golf. Han er en habil golfspiller, og ble Norgesmester for senior i 2015.

Han bruker moderne hjelpemidler i sin golfundervisning som for eksempel Trackman og Flightscope. Samtidig er han opptatt av at det grunnleggende skal være på plass i svingen. Han fokuserer mye på nærspill blant de bedre spillerne.

Johan Tanum er tilgjengelig tidlig som sent i hele sesongen. Ikke nøl med å ta kontakt for å booke undervisning. Ringe Johan Tanum på mobil: 971 69 096. Link til hans mail under.

Book time her
Skjermbilde 2023-10-29 kl. 21.29.43.png

Isak Foyn Wahlqvist

Isak Foyn Wahlqvist er PGA pro og har  bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen. Spesial område er golf. Han er en kvalifisert trener som kan skape grunnlag for aktivt liv og prestasjoner i toppidrett.

Han er opptatt av at du skal oppleve mestring og golfglede når du trener med ham. Han vil vise deg at det det greit å prøve og feile for at du skal nå målene dine. Isak er opptatt av å ta vare på dine gode golfkvaliteter og vil gjøre små justeringer for å optimalisere golfsvingen din.
Send mail til Isak for å booke time samt info om priser.

IMG_9550_edited_edited.jpg

Peter Lønn

Peter Lønn er hovedtrener på Tjøme golfklubb og kommer fra en variert idrettsbakgrunn.
Han er svensk mester i ishockey og kan skilte med 5 NM gull i tennis.Han er en  erfaren trener for barn og voksne og er i sitt andre år på NGF´s trenerstige. Kontakt Peter for å bestille time på Fairway denne vinteren.

bottom of page